Kategorier
Ikke kategoriseret

love

PJ Press udgiver nu sit andet hæfte i serien med fanpoesi: “Love” – en samling kærlighedsdigte til Courtney Love af Rasmus Lippmann Nikolajsen.

Bogen udkommer i 75 håndsyede eksemplarer. Den kan købes for 80 kr. (+ porto), bestil via pjpressdk@gmail.com, eller find den i Storrs Antikvariat eller Møllegades boghandel.

Rasmus fortæller:

“For et par år siden sad jeg og hørte musik på YouTube. Jeg hørte Hole, Courtney Loves band, 90ernes fedeste grungeband. Jeg hørte de to første plader, Pretty on the Inside og, især, Live Through This. Jeg opdagede at der foregik et intenst og til tider ekstremt liv i kommentarfeltet. Folk hadede virkelig Courtney Love. De beskyldte hende for mord, plagiat, at være en dårlig mor, et usselt menneske, en elendig sanger, en umusikalsk horeunge. Det forekom mig underligt at alle de mennesker var gået ind på Loves videoer hvis de ikke kunne lide hende. Og det var underligt, at de ikke kunne lide Love, what’s not to like? Indimellem dukkede der selvfølgelig også Love-fans op. Deres små fortællinger om hvor meget Loves musik og persona betød for dem, var ofte lige så intense som alle de hadefulde udfald. Jeg begyndte at samle på dem. Først tog jeg både hadefulde stemmer og elskende stemmer med, men det blev for meget med al det had. Så jeg lod de elskende stemmer stå alene. Det er der kommet LOVE ud af: En samling You Tube-kærlighedsdigte til Courtney Love.”